اسموتی کاسه ای انبه

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح رویال )

طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه :

انبه و موز یخ زده را با کمپوت آناناس بدون آب، تخم کتان و گرانول در مخلوط کن هم زده تا یکدست شود.
سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.

برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.

 

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای انبه :

انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه
موزیخ زده یک عدد خرد شده
کمپوت آناناس یک پیمانه خرد شده
تخم کتان 2 قاشق سوپخوری
گرانول 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپخوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *