اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح گرانادا )

طرز تهیه اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :

همه مواد یخ زده را به همراه جوپرک در میکسر بریزید تا کاملا مخلوط شود.
سپس دانه چیا و پودر نارگیل را به همراه کره بادام زمینی و شیر نارگیل به مواد مخلوط شده اضافه کنید.

از بلولری و سیب برش خرده برای تزیین روی اسموتی کاسه ای استفاده کنید

 

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :

موز یخ زده 2 عدد خرد شده
سیب یخ زده نصف پیمانه خرد شده
بلوبری یخ زده 1 پیمانه
دانه چیا یک قاشق سوپخوری
جو پرک تفت داده شده یک قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
فیلینگ برای تزیین
بلوبری وپرک نارگیل وجو پرک و سیب

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *