اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح ماربل )

طرز تهیه اسموتی کاسه ای شکلاتی توت فرنگی :

شکلات سفید را با حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید و در قالب تخم مرغی یا قالب گرد ریخته و بر گردانده و دوباره از شکلات پر کنید و قالب را خالی کنید،
به اصطلاح پوسته گیری کنید.

کاسه شکلاتی را برای 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
توت فرنگی یخ زده، موز یخ زده و انبه یخ زده را به همراه بادام و گردو تست شده در میکسر بریزید تا کاملا مخلوط شود و سپس شیر بادام را اضافه کنید.

برای سرو از کاسه شکلاتی که در فریزر قرار داده بودیم استفاده کرده و با میوه و گل ودانه های دلخواه تزیین کنید.

 

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای شکلاتی توت فرنگی :

شکلات سفید 200 گرم
توت فرنگی یخ زده نصف پیمانه خرد شده
موز یخ زده نصف پیمانه خرد شده
انبه یخ زده یک سوم پیمانه خرد شده
شیر بادام 2 قاشق سوپخوری
بادام تست شده 2 قاشق سوپخوری خرد شده
گردو تست شده 2 قاشق سوپخوری خرد شده

مواد لازم برای تزیین:

موز، توت فرنگی، گل های خوراکی، دانه چیا، تخم کتان و
گردو بلوبری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *