باسلوق با مایکروویو

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه با قدرت 100 وات (10%) در دستگاه بگذارید و بعد جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و هم بزنید و آن را داخل ظرف گودی بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با قدرت 900 وات (100%) بدون درپوش در مایکروویو بگذارید تا آب جوش آید و کاملا ذرات شکر در آب حل شود. سپس پودر نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و به شربت اضافه کنید و ظرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه با قدرت 600 وات(60%) بدون درپوش در دستگاه بگذارید و در این فاصله 2 بار آن را هم بزنید. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و مجدداً 2 تا 3 دقیقه دیگر زمان دهید تا مایه کاملاً سفت شود. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی را با مربای گل سرخ و رنگ قرمز و دیگری را با مربای بهارنارنج مخلوط کنید و هر کدام را جداگانه مجدداً 2 تا 3 دقیقه با قدرت 600 وات در دستگاه گذاشته و هم بزنید تا سفت شود.بعد از این که مایه خنک شد، روی دو تکه فویل پودر نارگیل بپاشید و مواد را که مثل ماست چکیده سفت شده است را جداگانه روی آن پهن کنید و گردوی نخ کشیده را میان آن قرار دهید و به کمک فویل باسلوق را رول کنید. آن رابه مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود و بعد به صورت دلخواه برش بزنید.

 

مواد لازم:
پودر ژلاتین
 2 قاشق سوپ خوری
آب 2/5 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
پودر نشاسته 1/2 پیمانه
مربای گل سرخ و بهارنارنج از هر کدام 1/4 پیمانه
رنگ خوراکی قرمز چند قطره
پودر نارگیل 2/3 پیمانه
گردو 12 عدد نصف شده

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *