بورک لایه ای

طرز تهیه بورک لایه ای :

گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید، قارچ ها را چهارقاچ کرده و اضافه کنید و تفت دهید، آب قارچ که گرفته شد رب را کمی سرخ کرده و اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید.

مواد سس را با چنگال کاملاً با هم مخلوط کنید.
داخل قالب تفلونی را کاملاً چرب کنید. یک ورق بزرگ یوفکای دالیا را کف ظرف قرار دهید طوری که کف و
دیواره های ظرف را بپوشاند و از کناره ها بیرون بزند.

در صورتی که ورق ها کوچک بود چند ورق را کنار هم قرار دهید.
یک لایه سس بورک روی نان یوفکا بریزید. یوفکاها را به صورت مچاله داخل ظرف بریزید و لابه لای آ نها را سس بریزید تا جایی که تا نصف ارتفاع ظرف بالا بیاید و این کار را تکرار کنید.

مخلوط گوشت و قارچ را روی یوفکا کاملاً پخش کنید و روی آن را با پنیرموتزارلای دالیا کاملاً بپوشانید.
مجدداً یوفکاهای مچاله شده و سس را تا بالای ظرف بریزید.

برای لایه رویی، یک تکه نان یوفکا را صاف روی آن قرار دهید و لبه ها را برگردانده و بقیه سس را روی آن بریزید و به مدت تقریباً 40 دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

در پایان بورک را داخل ظرف سرو برگردانده و برش های دلخواه بزنید.

 

مواد لازم برای بورک لایه ای :

گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
پیاز متوسط خردشده ١ عدد
قارچ ۴٠٠ گرم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان یوفکای دالیا بزرگ ١ بسته
پنیر موتزارلای دالیا 1 بسته

مواد سس بورک :
روغن مایع یا زیتون یک دوم پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سودا یک دوم پیمانه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *