بیکن لایه ای

طرز تهیه بیکن لایه ای :

در سه ظرف جداگانه آرد مخلوط شده با نمک و فلفل، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را بریزید.
پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را از طول با چاقو دو نصف کنید.
روغن را در تابه داغ کنید.

در بشقاب ابتدا یک لایه بیکن بگذارید، سپس پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را روی بیکن قرار داده و بعد برگ اسفناج را روی پنیر بگذارید و سپس بیکن و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر.

خلال دندان را از وسط نصف کرده و در بیکن فرو کنید (برای این که لایه ها از هم جدا نشوند).

بیکن لایه ای را ابتدا در تخم مرغ خوب بغلتانید به طوری که تمام دیواره ها آغشته به تخم مرغ شود،
سپس در آرد بغلتانید و دوباره در تخم مرغ غلتانده و این بار در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.

بیکن را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
پس از سرخ کردن در ظرف سرو برش زده و سرو نمایید.

 

مواد لازم برای بیکن لایه ای :

آرد سفید یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پودرسوخاری یک دوم پیمانه
پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا 4 ورق
روغن سرخ کردنی 
به مقدار لازم
بیکن 
5 ورق
برگ کوچک اسفناج 
1 دسته کوچک
خلال دندان
 4 عدد

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *