خوراک ازون‌ برون با سیر پلو

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( دیس پیتزا روندو )

طرز تهیه خوراک ازون‌برون با سیرپلو :

کف قابلمه‌ای مناسب را چرب کرده و به طور فشرده با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید.
سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیم‌کوب‌شده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوط‌شده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید.

تا ردیف آخر را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید و باقی‌مانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعت‌ونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.

پلوی مورد نظر را می‌توان با برگ‌های سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.

 

مواد لازم برای خوراک ازون‌برون با سیرپلو :

ماهی ازون‌برون به مکعب‌های کوچک برش‌زده‌شده 1 کیلوگرم
پیاز اسلایس‌شده 3 عدد
دانه فلفل سیاه نیم‌کوب‌شده یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری
سیرپلو، نارنج، لیموترش، فلفل چیلی و زیتون برای سرو

مواد لازم برای سس :

روغن مایع یک‌دوم پیمانه
سرکه یک‌سوم پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یک‌سوم پیمانه
دارچین 1 قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
سیر رنده‌شده 2 حبه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *