خورشت باقلاسبز با گشنیز

سرو در ظروف چینی زین ایران ( طرح سلبریشن )

طرز تهیه:
در قابلمه روغن ریخته و پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود،‌ تکه های سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا وقتی که آب سینه مرغ تمام شود.
زردچوبه را به سیرهای پوست کنده و کوبیده شده اضافه کنید و هم بزنید، زعفران را هم افزوده و این مخلوط را با نمک و فلفل به مواد داخل قابلمه بیفزایید، در صورت تمایل رب انار را هم افزوده و به اندازه نصف یک پارچ آب هم اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم مواد بپزند.
سبزی را با کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید،‌ کمی که آب داخل قابلمه کم شد سبزی را به مواد اضافه کنید. 10-15 دقیقه مانده به سرو غذا باقلاها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد. خورشت را با کته یا برنج سرو نمایید.

 

مواد لازم:
پیاز پوست کنده و خرد شده
 2 عدد
سینه مرغ پاک شده و تکه شده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
سیر له شده 6 حبه
زعفران 1 قاشق سوپ خوری
رب انار (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپ خوری
گشنیز پاک شده و خرد شده 250 گرم
باقلا سبز تازه 500 گرم
روغن مقدار کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *