خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه:
مرغ ها را با عصاره زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، هل ساییده شده، زیره، روغن زیتون و مقداری عصاره سیر مخلوط کرده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود.
مرغ ها را در کره تفت داده، سپس با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم بپزید. مرغ پخته شده را از استخوان جدا کرده و پیازداغ و انارترش را به آن افزوده و با کمی آب بگذارید تا خوب پخته شود (15 تا 20 دقیقه). در صورت نیاز می توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن بیافزایید.

 

مواد لازم:
ران و سینه مرغ 5 تکه
زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
هل ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
عصاره سیر 1 بسته 10 گرمی
کره 50 گرم
پیاز داغ 1/4 پیمانه
انار ترش دانه کرده 1 پیمانه
آب نارنج 4 قاشق سوپ خوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *