دستورالعمل نگهداری از ظروف چینی هتلی

دستورالعمل نگهداری از ظروف چینی هتلیمصرف کننده گرامی

از اینکه محصولات “چینی زرین ایران” را انتخاب نموده اید متشکریم و به حسن سلیقه شما تبریک می گوییم.
این فرآورده با بهره گیری از بیش از 130 سال تجربه ما در صنعت چینی و سرامیک و استفاده از مرغوبترین مواد اولیه و مدرنترین ماشین آلات صنعت چینی سازی در جهان تولید شده است.
به منظور حفظ کیفیت و درخشندگی لعاب ظروف خریداری شده موارد زیر را به شما توصیه می نماییم:
1-قطعات فلزی نامرغوب همچون قاشق و چنگال های غیر استاندارد و سیخ های کباب به دلیل سختی بسیار زیاد لعاب بدنه چینی به راحتی توسط چینی دچار خوردگی می شوند لذا حتماً از کارد و چنگال های استاندارد ( استیل 8-18 یا 10-18) استفاده نمایید. همچنین از کشیدن سیخ فلزی کباب بر روی لبه دیس ها خودداری نمایید  در غیر این صورت  ذرات فلز روی سطح ظرف باقی می ماند که ممکن است موجب سیاه شدن لبه های آن شود. (توصیه می شود هنگام کشیدن سیخ ها از کباب، بین لبه دیس و سیخ تکه ای نان قرار دهید تا از سیاه شدن لبه دیس جلوگیری شود)
2- طراحی ظروف چینی زرین ایران به نحوی است که قابلیت چیدمان روی هم و دسته بندی را دارد. از آنجا که پایه های ظروف چینی بنا به ضرورت های فنی تولید فاقد لعاب است، علی رغم صیقل داده شدن، به دلیل سختی بسیار بالای بدنه چینی می تواند روی سطح لعاب ظرف زیرین و یا میزهای شیشه ای خط و خش ایجاد نماید. لذا پیشنهاد می شود در زمان دسته بندی ظروف تخت علی الخصوص هنگام جا به جایی از قرار دادن تعداد زیاد  بر روی یکدیگر خودداری گردد تا وزن زیاد ظروف بر روی یکدیگر موجب آسیب رسانی به لعاب ظروف زیرین و طبعاً کدر شدن سطح بشقاب ها نگردد. قرار دادن یک دستمال بین ظروف به حفظ سلامت آنها  کمک خواهد کرد.
3- همواره از مواد شوینده استاندارد و به میزان مشخص شده برای شستشوی ظروف استفاده نمایید. همچنین استفاده از مواد سفیدکننده مانند وایتکس برای سلامت انسان مضر است. لیکن در صورت نیاز می بایست از محلول رقیق شده در زمان کوتاه استفاده نمود.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *