سالاد دریایی

سرو در طروف چینی زرین ایران ( طرح رویال )

طرز تهیه:
میگوها را پاک کرده و همراه کالاماری ها داخل ظرفی بریزید و نمک، فلفل، کمی جعفری، آب لیموی تازه و روغن کنجد بریزید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
میگوها را بعد از استراحت خرد کرده و داخل کالاماری را با میگو پر کنید و با سیخ چوبی ببندید، سپس ابتدا داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ هم زده و در آخر آرد پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کرده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
کاهوی فرانسوی را شسته و آب کشی کنید و خرد کرده و در ظرف سرو بریزید، از دو کالاماری سرخ شده یکی را حلقه کنید و دیگری را درسته روی سالاد بگذارید، تخم بلدرچین را نیمرو کرده و روی سالاد بگذارید.
برای تهیه سس هم سس مایونز، سیر، بقیه جعفری، آب لیمو، نمک، فلفل و روغن کنجد را با هم در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.

 

مواد لازم:
میگو 
6 عدد
کالاماری پاک شده و خرد نشده 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد 1/4 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد پانکو 2 قاشق سوپ خوری
کاهوی فرانسوی 100 گرم
تخم بلدرچین 3 عدد
مایونز 1 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *