فرانس استیک

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( دیس پیتزا روندو ، ظرف پاستا )

طرز تهیه فرانس استیک :

فیله گوساله را با سس ورچستر، رزماری، روغن زیتون، نمک، فلفل و سس خردل مزه‌دار کرده و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دمای ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس فیله را به مدت ١۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سبزی‌جات را داخل ماهی‌تابه با کره به مدت ٣ دقیقه تفت داده و استیک پخته‌شده را روی بشقاب بگذارید و سبزی‌جات تفت‌داده‌شده را روی آن قرار دهید، در پایان استیک را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

 

مواد لازم برای فرانس استیک :

فیله گوساله ٢٠٠ گرم
سس ورچستر ٢ قاشق سوپ‌خوری
رزماری ١ شاخه
روغن زیتون٢ قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس خردل ١ قاشق چای‌خوری
فلفل شیرین ٣ شاخه
بیبی بادمجان (بادمجان خیلی کوچک) برای تزیین ٢ عدد
گوجه گیلاسی برای تزیین به مقدار لازم
انگور انگلیسی برای تزیین به مقدار لازم
کره ١۵ گرم
سرکه بالزامیک ٢ قاشق سوپ‌خوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *