ماهی تنوری معطر

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( ظرف پیتزا پابه دارسفید )

طرز تهیه:
ابتدا تمامی ادویه ها را با هم مخلوط کنید و دو طرف هر تکه از ماهی ها را به ادویه ها آغشته کنید. سپس برای یک ساعت اجازه دهید در یخچال استراحت کند و مزه دار شود.
کف ظرف مخصوص فر یک لایه پیاز حلقه شده، فلفل دلمه، سیر و لیمو ترش بچینید. ماهی ها را روی این سبزیجات از قسمت پوست قرار داده و روی گوشت ماهی ها شوید بپاشید و کره را تکه تکه کرده و روی تکه های ماهی قرار دهید.
ماهی ها را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا برشته شود.
مدت زمان پخت به اندازه ماهی بستگی دارد.

 

مواد لازم:
ماهی
 4 تکه
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
شوید خشک 1 قاشق سوپ خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
خیارشور 2 عدد نگینی
کره 30 گرم
سیر 1 بوته
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه کوچک 1 عدد
نمک به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *