پوپیا

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( آرمیتاژ فیروزه ای )

طرز تهیه پوپیا POPIAH :

آردها را در کاسه‌ای الک کنید، سپس مخلوط تخم‌مرغ و آب و نمک را بتدریج افزوده و با وسیله‌ای (ویسک) هم بزنید تا صاف و یکدست شده و مایه‌ای مناسب حاصل شود.

تابه کوچک مناسبی را چرب کرده و روی حرارت گرم کنید، سپس از مایه فوق به دفعات داخل تابه ریخته و لواش‌های نازک و مناسبی را طبخ کنید تا هر دو طرف لواش‌ها طلایی خوش‌رنگ شود و سپس داخل فویل گرم نگه دارید.

برای تهیه مواد داخلی، پیاز و سیر را 5 دقیقه داخل وُک تفت دهید تا نرم و براق شود اما تغییر رنگ ندهد
سپس مرغ را افزوده و به تفت‌دادن ادامه دهید و در آخر سویاسس، شکر، فلفل چیلی، میگو، گردو و استاک را اضافه کرده و با درِ بسته 15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.
در اواسط پخت جوانه را بیفزایید تا مزه‌دار شوند و بعد از روی حرارت بردارید.

تخم‌مرغ، سوسیس، توفو، خیار، پیازچه و کاهو را با هم مخلوط کنید.
میان هر لواش را از هر دو مخلوط مواد میانی پر کنید و دو طرف لواش را به روی مواد برگردانید و با گوجه گیلاسی و زیتون تزیین کرده و در ظرف سرو قرار دهید و با شاخه‌ای از گشنیز تزیین و سرو نمایید.

 

مواد لازم برای پوپیا POPIAH :

آرد ذرت 40 گرم
آرد سفید گندم 215 گرم
تخم‌مرغ هم‌زده‌شده 6 عدد
آب تا 450 میلی‌لیتر
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (برای سرخ‌کردن) به مقدار لازم

مواد داخل لواش :

پیاز خلالی‌شده 1 عدد
سیر رنده‌شده 2 حبه
روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری
فیله مرغ خلالی‌برش‌زده‌شده 115 گرم
سویاسس 1 قاشق سوپ‌خوری
شکر یک‌دوم قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی به مقدار لازم
میگوی آب‌پز شده 115 گرم
مغز گردوی خردشده 12 عدد
استاک مرغ یک‌دوم پیمانه
جوانه ماش (بینز) تا 2 پیمانه
تخم‌مرغ آب‌پز و خردشده 2 عدد
سوسیس اسلایس و سرخ‌شده 2 عدد
توفو برش‌زده‌شده 115 گرم
خیار خلالی‌شده نصف یک عدد
پیازچه رشته‌ای‌خردشده یک دسته کوچک
کاهوی رشته‌ای‌خردشده 15 برگ
گوجه گیلاسی و زیتون برای تزیین به مقدار لازم
گشنیز تازه برای تزیین چند شاخه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *