چیز کیک باقلوا 

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح پسته )

طرز تهیه چیز کیک باقلوا :

پنیر خامه ای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شکر با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.

مواد شربت را با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفکا را با مخلوط ذوب شده کره و روغن چرب کرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.

بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده با 50 گرم کره مخلوط کنید وروی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا کاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب کرده و روی بیسکوییت ها قرار دهید.

از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع کنید.

در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه 190 سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.

 

مواد لازم برای چیز کیک باقلوا :

خمیر یوفکا ورقه ای یک بسته
پنیر خامه ای 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسکوییت ساقه طلایی 2بسته
کره 250 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سیروپ باقلوا:

شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
پودر هل یک قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *