چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه:
کیک را داخل سینی ۲۵ در ۲۵ بپزید بعد به اندازه قالب کمربندی گرد 25 سانتی برش بزنید و کیک را کف قالب بگذارید. ابتدا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی میزنیم تا بگیرد. بعد پنیر خامه ای و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن برقی میزنیم تا با هم ترکیب شوند. ژلاتین و شیر سرد را در کاسه ای ریخته و روی بخار آبجوش یا درون ماکروفر قرار داده تا ژلاتین حل شود بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم. حالا مخلوط را داخل قالب کمربندی روی کیک میریزیم بعد چند ضربه با قالب میزنیم که مایع رویه آن صاف شود سپس به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود سپس از قالب جدا کرده و برش می زنیم.

 

مواد لازم:
کیک اسفنجی 3 تخم مرغی

پنیر خامه ای 400 گرم
خامه قنادی 300 گرم
ژلاتین یک قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل چند قطره
شیر یک پیمانه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *