چیکن دونات با پنیر هندی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح برایدال سفید )

طرز تهیه چیکن دونات با پنیر هندی:

ابتدا آرد سوخاری، آرد سفید و آرد ذرت را به همراه بکینگ پودر مخلوط کنید.
سیب زمینی را پخته و پوره کنید و با مرغ و همه ادویه ها (سیر، زنجبیل، نمک و فلفل) در غذا ساز ریخته تا یک دست شوند.

مواد را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
پنیر چدار را با کاتر گرد قالب زده و مانند دونات وسط آن را با قالب گرد کوچک کاتر بزنید.
سپس مواد را برداشته داخل پنیر بریزید و دور پنیر را بپوشانید و وسط خمیر را نیز سوراخ کنید.

دونات ها را در آر دهای بغلتانید.
در آخر دونات ها را به صورت غوطه ور در روغن سرخ کنید.

 

مواد لازم برای چیکن دونات با پنیر هندی :

سیب زمینی یک عدد بزرگ
مرغ چرخ کرده 500 گرم
آرد یک پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
پودر گشنیز یک قاشق سوپخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
چیلی قرمز یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
زنجبیل یک قاشق چایخوری
سیر 2حبه
پنیر چدار برشی به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *