کادایف وانیلی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرف کیک پایه دار روندو )

طرز تهیه کادایف وانیلی :

سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. رینگ گرد به قطر 20 سانتی‌متر را روی کاغذ قرار داده و دیواره رینگ را با ورق استات بپوشانید تا در انتها بتوانید به راحتی دسر را از رینگ جدا کنید.
نشاسته ذرت، شکر و شیر را در ظرفی مناسب ریخته و با ویسک هم بزنید، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا بوی خامی نشاسته ذرت گرفته شده و پخته شود، مواد را بیش از اندازه روی حرارت نگه ندارید زیرا پس از خنک شدن بیش از اندازه سفت می‌شود. کرم را باید مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله نشده و کرمی صاف و یکدست حاصل شود. زمانی که کرم به غلظت فرنی درآمد ظرف را از روی حرارت برداشته و کمی با ویسک هم بزنید تا کمی از داغی کرم کاسته شود، سپس وانیلین را اضافه کرده و هم بزنید و درِ ظرف را بگذارید تا کرم گرم بماند.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. رشته‌ها را داخل سینی فر ریخته و به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که رشته‌ها طلایی‌رنگ شوند در فر قرار دهید، سپس رشته‌ها را از فر خارج کرده و بلافاصله در کاسه بزرگی بریزید، تا رشته‌ها گرم است کره ذوب‌شده و شیر عسلی را اضافه کرده و هم بزنید تا با رشته‌ها مخلوط شوند.

نیمی از رشته‌ها را کف رینگ ریخته و با دست فشرده کنید، سپس کرم را روی سطح کادایف ریخته و با پالت صاف کنید، در انتها بقیه رشته‌ها را روی کرم بریزید و با دست فشار دهید تا مواد روی هم پرس شوند و بعد شهد خنک را روی رشته‌ها ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو نمایید.

برای تهیه شهد، مخلوط 60 گرم آب و گلاب را به همراه 70 گرم شکر و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری پودر هل روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و شربت 3 دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

 

مواد لازم برای کادایف وانیلی :

نشاسته ذرت 60 گرم
شکر 85 گرم
شیر 550 میلی‌لیتر
وانیلین یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
کادایف رشته‌ای 180 گرم
کره ذوب‌شده 40 گرم
شیر عسلی 60 گرم
پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *