کباب ترش مغزدار

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح فلورانس )

طرز تهیه کباب ترش مغزدار :

ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده و بعد گوشت را بیفزایید و ماساژ دهید. کمی نمک و فلفل بریزید و به مدت حداقل 2 و حداکثر 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای تهیه مغز کباب رب انار، گردو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
گوشت را پس از استراحت از یخچال کرده و از قسمت بالای راسته برش دهید و قبضه کنید.
سپس روی گوشت را بایلون کشیده و با بیفتک کوب بکوبید (دقت کنید که هنگام کوبیدن گوشت سوراخ نشود)
نایلون را بردارید و سس را روی گوشت کوبیده شده بمالید و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید و شروع به رول کردن گوشت کنید، سپس رول گوشت را به تکه های تقریبا 2 سانتی متری برش بزنید و به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کرده و همراه پلو سرو نمایید.

مواد لازم:

پیاز متوسط ، خلالی خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوشت راسته گوشفندی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد مغز کباب :
رب انار 3 قاشق سوپ خوری
گردو نگینی ریز خرد شده 50 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
ریحان خرد شده نصف یک دسته

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *