کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح پسته )

طرز تهیه:
سینه مرغ را به قطعات 2/5 سانتی متری برش زده و داخل کاسه ای بریزید و پیاز خرد شده را اضافه کنید. در کاسه کوچک دیگری رنده پوست لیمو، سه چهارم قاشق چای خوری از پودر زیره، نیمی از خمیر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی بیفزایید و با دست کاملا زیر و رو کنید و 30 دقیقه روی میز کار قرار دهید.
در کاسه کوچک دیگری سس مایونز، آب لیمو ترش تازه، بقیه خمیر چیلی و بقیه پودر زیره را با هم مخلوط کرده و سپس هر یک دقیقه یک قاشق چای خوری آب افزوده و به هم زدن ادامه دهید و آب را به مقداری اضافه کنید تا مایعی با غلظت مناسب حاصل شود.
گریل را با حرارت 350-450 درجه فارنهایت (180-230 درجه سانتی گراد) آماده کنید. قطعات سینه را به همراه پیاز به سیخ بکشید و گریل کنید. صفحه گریل را با مخلوطی از روغن زیتون و نمک و فلفل پوشش دهید و نان های ترتیلا را برای یکی دو دقیقه گرم کنید.
هنگام سرو؛ از سس فوق روی نان ترتیلا بمالید و با سالسای آوکادو پوشش داده و سپس کباب را روی سالسا قرار دهید و همراه با باقی مانده سالسا سرو نمایید.

 

مواد لازم:
سینه مرغ
 2 قطعه 175 گرمی
پیاز خرد شده به قطعات 2/5 سانتی متری 1 عدد
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چای خوری
خمیر چیلی 1-2 قاشق چای خوری
سس مایونز 1/4 پیمانه
نان ترتیلا 4 عدد
آب لیمو ترش تازه تا 2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به مقدار لازم
سالسای آوکادو برای سرو

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *