کباب ماهی

طرز تهیه:
ماهی را به مدت دو ساعت یا بیشتر با روغن مایع، سیر پوره شده، رنده زنجبیل تازه (و یا کمی پودر خشک زنجبیل)، فلفل و عصاره مرغ مزه دار کنید. توجه داشته باشید که نیمی از عصاره مرغ نمک است و اندکی نمک بیشتر بسته به ذائقه لازم خواهد بود! فیله ماهی های چرب و ترجیحا بدون تیغ و استخوان را می توانید به صورت یک تکه و یا قلیه درشت طبخ نمائید. ماهی مزه دار شده را به سیخ کشیده، اضافه مواد مرینیت را برای میانه پخت نگه دارید. ماهی ها را یک الی دو دقیقه با حداکثر حرارت و حدود 8 دقیقه حرارت ملایم کباب یا گریل کنید. در صورت استفاده از فر، ماهی را 20 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی گراد (فر از پیش گرم شده) قرار دهید و در پایان پخت با حرارت از بالا روی ماهی را کمی بریان کنید. اگر قطر ماهی شما بیش از 2 سانتی متر بود بهتر است آن را به چند قطعه تقسیم و با فاصله سیخ کشیده و زمان طبخ با حرارت ملایم را بیشتر کنید. طی کباب کردن 2 مرتبه از مایه مزه دار کردن قبلی را با برس روی ماهی بمالید و یا در انتهای طبخ کمی کره به آن بزنید.

 

مواد لازم:
ماهی فیله شده 
600 گرم (ترجیحا بدون استخوان)
روغن مایع سرخ کردنی 3 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل (ترجیحا سفید یا قرمز) 1/2 قاشق چای خوری
سیر 2 تا 3 حبه
رنده زنجبیل تازه 1 قاشق چای خوری
عصاره مرغ یا گوشت 1 قرص

مواد لازم برای دورچین:
لیمو ترش به مقدار لازم
انواع سبزی جات بخارپز یا نیم سرخ شده

 

دور چین برای سرو ماهی:
بطور متعارف لیموی تازه پای ثابت کنار ماهی است. اما به سلیقه از انواع سبزیجات بخارپز هم می توانید استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *