کتلت روسی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح رزالین )

طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری) :

مرغ را در قابلمه ای همراه برگ بو، نمک و فلفل بگذارید کاملا پخته شود.
سبزیجات خرد شده به همراه ذرت و هل را در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم شوند و طعم ها با هم مخلوط شود.

سیب زمینی ها را کاملا پوره کرده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
در آخر نمک و فلفل را نیز بیفزایید.

وقتی مرغ کاملا پخت آن را ریش ریش کرده وبه سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.
کره را همراه فل

فل در تابه ای گرم کنید.
آرد را اضافه کرده و هم زده تا گلوله نشود.

آب مرغ را نیز افزوده هم زده تا یکدست شود.
سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلظتش فرنی مانند شود.

بعد از سرد شدن آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
ورمیشل ها را با دست خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید.
زرده های تخم مرغ را باچنگال زده و آن را نیز در ظرف دیگری قرار دهید.

از مواد به اندازه مناسب برداشته و در دست گرد کرده وسطش را مانند کاسه گود کنید،
اول در زرده تخم مرغ و بعد در ورمیشل ها زده و در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو می تونید از پنیر خامه ای توپ های کوچکی درست کرده و مانند تخم پرنده در آشیانه قرار دهید.

مواد لازم

برای کتلت روسی :

سینه مرغ 2 عدد
برگ بو دو عدد
روغن 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی 2 عدد پخته شده
پیاز یک عدد خرد شده
فلفل دلمه ای یک عدد خرد شده
هویج یک عدد خرد شده
پیازچه نصف پیمانه خرد شده
جعفری نصف پیمانه خرد شده
گل کلم یک پیمانه خرد شده
فلفل سبز 2 عدد خرد شده
ذرت نصف پیمانه
هل 3 عدد
شیر نصف پیمانه
آب 2 پیمانه
کره 50 گرم
آرد یک قاشق سوپخوری
آب مرغ یک چهارم پیمانه
ورمیشل 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد زرده

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *