آش شیر و بلغور گندم

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح فلورانس آسترو )

طرز تهیه آش شیر و بلغور گندم :

بلغور گندم را از 3 تا 4 ساعت قبل خیس کنید. در قابلمه ای شیر را جوشانده و سپس بلغور گندم را اضافه کنید به همراه 2 پیمانه آب، بعد از این که جوشید پیاز و هویج را بیفزایید. نیم ساعت قبل از برداشتن از روی حرارت کدوحلوایی و سیب زمینی را اضافه کنید و نمک، فلفل و جوز بویا بزنید. بعد از این که غذا جا افتاد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بریزید.

 

مواد لازم:

بلغور گندم 1 پیمانه
شیر 2 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
هویج نگینی خرد شده 1 عدد
سیب زمینی کوچک خرد شده 2 عدد
کدو حلوایی خرد شده در صورت تمایل به نقدار دلخواه
نمک، فلفل و جوز بویا به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =