آش لوبیا سبز
سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح سلطانیه )
طرز تهیه آش لوبیا سبز :
در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید.سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید بلغور بپزد (اگر آب آش تمام شد دوباره آب اضافه کنید).سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.پس از 15 دقیقه لوبیا سبز پخته، گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده (با مخلوط کن یا رنده) و در صورت تمایل فلفل سبز را هم به مخلوط بلغور اضافه کنید.سپس آب، نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بگذارید آش جا بیفتد.آش را در ظرف سرو ریخته و آن را با نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.
مواد لازم:
آب 1 لیتر
فلفل سبز تند 2 عدد
بلغور جو 1 پیمانه
گوجه فرنگی 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ (جهت تزئین)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.