آش لوبیا سبز

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح سلطانیه )

طرز تهیه آش لوبیا سبز :

در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید.سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید بلغور بپزد (اگر آب آش تمام شد دوباره آب اضافه کنید).سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.پس از 15 دقیقه لوبیا سبز پخته، گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده (با مخلوط کن یا رنده) و در صورت تمایل فلفل سبز را هم به مخلوط بلغور اضافه کنید.سپس آب، نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بگذارید آش جا بیفتد.آش را در ظرف سرو ریخته و آن را با نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.

 

مواد لازم:

آب 1 لیتر
فلفل سبز تند 2 عدد
بلغور جو 1 پیمانه
گوجه فرنگی 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ (جهت تزئین)

طرز تهیه لوبیا سبز:

لوبیا را به قطعات مورد علاقه (با توجه به نوع غذا) خرد کرده و بشویید و با مقدار کمی آب (متناسب با وزن لوبیا)، نمک و یک پیمانه آب گوجه فرنگی حل شده در آب بپزید.
این طرز پخت باعث می شود که لوبیا له و چروک نشده و رنگ خود را حفظ کند.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 6 =