اسموتی کاسه ای انبه

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح رویال )

طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه :

انبه و موز یخ زده را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان و گرانول در مخلوط کن هم زده تا یكدست شود.
سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.

برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشك، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.

 

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای انبه :

انبه یخ زده یك و یك دوم پیمانه
موزیخ زده یك عدد خرد شده
كمپوت آناناس یك پیمانه خرد شده
تخم كتان 2 قاشق سوپخوری
گرانول 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپخوری
بلوبری و جوپرك برای تزیین

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − هشت =