اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل
سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح گرانادا )
طرز تهیه اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :
همه مواد یخ زده را به همراه جوپرك در میكسر بریزید تا كاملا مخلوط شود.
سپس دانه چیا و پودر نارگیل را به همراه كره بادام زمینی و شیر نارگیل به مواد مخلوط شده اضافه كنید.
از بلولری و سیب برش خرده برای تزیین روی اسموتی كاسه ای استفاده كنید
مواد لازم برای اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :
موز یخ زده 2 عدد خرد شده
سیب یخ زده نصف پیمانه خرد شده
بلوبری یخ زده 1 پیمانه
دانه چیا یك قاشق سوپخوری
جو پرك تفت داده شده یك قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری
كره بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
فیلینگ برای تزیین
بلوبری وپرك نارگیل وجو پرك و سیب
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.