اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح گرانادا )

طرز تهیه اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :

همه مواد یخ زده را به همراه جوپرك در میكسر بریزید تا كاملا مخلوط شود.
سپس دانه چیا و پودر نارگیل را به همراه كره بادام زمینی و شیر نارگیل به مواد مخلوط شده اضافه كنید.

از بلولری و سیب برش خرده برای تزیین روی اسموتی كاسه ای استفاده كنید

 

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای بلوبری و نارگیل :

موز یخ زده 2 عدد خرد شده
سیب یخ زده نصف پیمانه خرد شده
بلوبری یخ زده 1 پیمانه
دانه چیا یك قاشق سوپخوری
جو پرك تفت داده شده یك قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری
كره بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
فیلینگ برای تزیین
بلوبری وپرك نارگیل وجو پرك و سیب

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 13 =