بستنی شاه توت

طرز تهیه:
ظرفی را به مدت یک ساعت از قبل داخل فریزر قرار دهید. شاه توت را با 60 گرم از شکر مخلوط و پوره کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، زرده ها را با مابقی شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کشدار شود، سپس سفیده ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا صدفی شود و فرم بگیرد. مخلوط شکر و زرده را به خامه فرم گرفته افزوده و با لیسک هم بزنید، سپس سفیده های فرم گرفته را اضافه کرده و در نهایت شاه توت پوره شده را بیفزایید، این مواد را مخلوط کرده و به مدت 24 ساعت در فریزر نگه دارید، عد از این مدت آماده مصرف می باشد و روی آن را با سس شاه توت و خلال پسته تزیین کنید.

 

مواد لازم:
شاه توت 600 گرم

شکر 160 گرم
تخم مرغ 6 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته 300 گرم
سس شاه توت و خلال پسته به مقدار لازم برای تزیین

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =