بورک لایه ای

طرز تهیه بورک لایه ای :

گوشت چرخ كرده را با پياز تفت دهيد، قارچ ها را چهارقاچ كرده و اضافه كنيد و تفت دهيد، آب قارچ كه گرفته شد رب را كمي سرخ كرده و اضافه كنيد و نمك و فلفل را هم بیفزایید.

مواد سس را با چنگال کاملاً با هم مخلوط كنيد.
داخل قالب تفلونی را كاملاً چرب کنید. يك ورق بزرگ يوفكای دالیا را كف ظرف قرار دهيد طوری كه كف و
ديواره های ظرف را بپوشاند و از كناره ها بيرون بزند.

در صورتی كه ورق ها كوچك بود چند ورق را كنار هم قرار دهيد.
يك لايه سس بورك روی نان یوفکا بريزيد. يوفكاها را به صورت مچاله داخل ظرف بريزيد و لابه لای آ نها را سس بريزيد تا جایی كه تا نصف ارتفاع ظرف بالا بيايد و اين كار را تكرار كنيد.

مخلوط گوشت و قارچ را روی یوفکا كاملاً پخش كنيد و روی آن را با پنيرموتزارلای دالیا كاملاً بپوشانيد.
مجدداً یوفکاهای مچاله شده و سس را تا بالای ظرف بريزيد.

براي لايه رويی، يك تكه نان یوفکا را صاف روی آن قرار دهيد و لبه ها را برگردانده و بقيه سس را روی آن بريزيد و به مدت تقریباً 40 دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد قرار دهيد تا روی آن طلایی شود.

در پایان بورك را داخل ظرف سرو برگردانده و برش های دلخواه بزنيد.

 

مواد لازم برای بورک لایه ای :

گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
پياز متوسط خردشده ١ عدد
قارچ ٤٠٠ گرم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
نان يوفكای دالیا بزرگ ١ بسته
پنير موتزارلای دالیا 1 بسته

مواد سس بورك :
روغن مايع يا زيتون یک دوم پيمانه
ماست یک دوم پيمانه
تخم مرغ 1 عدد
سودا یک دوم پيمانه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + یازده =