تست اسفناج و پنیر

طرز تهیه تست اسفناج و پنیر :

اسفناج پخته را با پیازداغ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
گریل فر را روشن کنید.

روی نان تست کمی پنیر موتزارلای دالیا بپاشید،
سپس به اندازه دو قاشق از مخلوط اسفناج و پیازداغ را روی آن گذاشته و در انتها روی همه مواد پنیر موتزارلای دالیا بریزید و در زیر گریل بگذارید تا طلایی شود (به مدت 3 دقیقه با حرارت متوسط).

 

مواد لازم برای تست اسفناج و پنیر :

اسفناج پخته و ساطوری شده 1 پیمانه
پیازداغ 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان تست 6- 7 عدد
پنیر موتزارلای دالیا، رنده شده حدود 10 قاشق سوپ خوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 10 =