خوراک مرغ و زبان با قارچ

سرو در ظروف چینی زرین ایران

طرز تهیه:
ﻣﺮغ را ﺑﺎ ﭘﻮدر ﻧﺎن ﺧشک ﻣﺨﻠﻮط ﻛﻨﯿﺪ و ﻛﺮه را ذوب ﻛﻨﯿﺪ. در ﻛﺎﺳﻪ ای بریزید و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻫﺎ را داﻧﻪ داﻧﻪ در ﻛﺮه ذوب ﺷﺪه بریزید و ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺳﭙﺲ زرده ﻫﺎی ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ و ﻧﻤک و فلفل را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. مخلوط مرغ و نان را به ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مایه به شکل خمیر سفتی که به دست نمی چسبد در آید. آب مرغ را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید بجوشد. بعد از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ بردارید (این مایه باید 6 عدد کوفته بدهد) و در دﺳــﺖ بیضی شکل کنید و در آب مرغ ﺑﯿﻨﺪازﯾﺪ. سپس ﻧﺎن های تست را ته سینی بچینید و خوراک را روی نان ها قرار دهید و سس سفید را رئوی خوراک بریزید و در کنار آن زبان خرد شده و قارچ سرخ شده قرار دهید.

طرز تهیه سس سفید:
کره را در تابه کوچکی ﺑﺮﯾﺰﯾــﺪ تا ذوب شود و آرد را در آن ریخته و ﻛمی تفت دﻫﯿــﺪ. سپس شیر را آرام آرام بیفزایید مایه را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. در این لحظه می توانید آب مرغ را که از خوراک باقیمانده بیفزایید و بعد از چند جوش نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و خامه را به ان اضافه کنید.

 

مواد لازم:
مرغ پخته شده نرم
 1 پیمانه
کره 50 گرم
نان خشک کوبیده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آب مرغ 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز یا سیاه 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تزئین کوفته:
نان تست شده
 6 عدد
سس سفید رقیق 1/2 پیمانه
زبان گوساله پخته و خرد شده 1/2 یک عدد
قارچ خرد و سرخ شده 5 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای یک پبمانه سس سفید:
شیر 
1 پیمانه
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
خامه 50 گرم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =