خورشت جعفری قرمه
سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح گرانادا )
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست کنده و سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
سبزی را در روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس زردچوبه و استاک گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید تا 40 دقیقه بپزد.
در این فاصله کوفته ریزه ها را آماده کنید، در ظرفی گوشت چرخ کرده را همراه نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و پیاز رنده شده و آب گرفته شده کاملا ورز دهید، سپس در دست به شکل کوفته ریزه در آورده و سرخ کنید.
در 30 دقیقه آخر پخت سبزی، کوفته ریزه را به همراه بادمجان و آب انار به قابلمه اضافه کنید تا خورشت کاملا بپزد و جا بیفتد.
در پایان خورشت را در ظرف سرو ریخته و همراه چلو سرو کنید.
بادمجان ها را پوست کنده و سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
سبزی را در روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس زردچوبه و استاک گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید تا 40 دقیقه بپزد.
در این فاصله کوفته ریزه ها را آماده کنید، در ظرفی گوشت چرخ کرده را همراه نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و پیاز رنده شده و آب گرفته شده کاملا ورز دهید، سپس در دست به شکل کوفته ریزه در آورده و سرخ کنید.
در 30 دقیقه آخر پخت سبزی، کوفته ریزه را به همراه بادمجان و آب انار به قابلمه اضافه کنید تا خورشت کاملا بپزد و جا بیفتد.
در پایان خورشت را در ظرف سرو ریخته و همراه چلو سرو کنید.
نکته:
* به جای آب انار می توانید به همان مقدار از آب غوره استفاده کنید.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 8 عدد
تره و جعفری (از هر کدام به یک اندازه) 450 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
استاک گوشت 1 لیتر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
پیاز رنده شده 1 عدد
آب انار 100 میلی لیتر
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.