خورشت غورابیج
سرو در ظروف چینی زرین ایران ( آرمیتاژ فیروزه ای )
طرز تهیه خورشت غورابیج :
ابتدا تکه های مرغ را کمی نمک و فلفل و زردچوبه زده و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند،
سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در همان تابه کمی روغن داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود،
سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را بیفزایید،
زمانی که به جوش آمد غوره و زعفران را اضافه کنید،
سپس نمک، فلفل و یک دوم پیمانه آب افزوده و بگذارید کمی جا بیفتد.
در آخر مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی سرو نمایید.
مواد لازم برای خورشت غورابیج :
ساق ران مرغ 4 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن حیوانی به مقدار لازم
پیاز بزرگ، نگینی خردشده 1 عدد
گوجه فرنگی ، پوره شده 3 عدد
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
دانه غوره یک چهارم پیمانه
زعفران آب شده یک چهارم پیمانه
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.