خورشت غورابیج

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( آرمیتاژ فیروزه ای )

طرز تهیه خورشت غورابیج :

ابتدا تکه های مرغ را کمی نمک و فلفل و زردچوبه زده و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند،
سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

در همان تابه کمی روغن داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود،
سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را بیفزایید،
زمانی که به جوش آمد غوره و زعفران را اضافه کنید،
سپس نمک، فلفل و یک دوم پیمانه آب افزوده و بگذارید کمی جا بیفتد.

در آخر مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی سرو نمایید.

 

مواد لازم برای خورشت غورابیج :

ساق ران مرغ 4 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن حیوانی به مقدار لازم
پیاز بزرگ، نگینی خردشده 1 عدد
گوجه فرنگی ، پوره شده
 3 عدد
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
دانه غوره یک چهارم پیمانه
زعفران آب شده یک چهارم پیمانه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 1 =