خورش زردک
طرز تهیه:
گوشت را همراه با پیازداغ تفت داده و كمی زردچوبه به آن اضافه كنید و همراه با فلفل آن را بپزید. زردک ها را بشویید و پوست آن ها را با پوست كن بگیرید. سپس نگینی ریز خرد کرده و سرخ كنید. آلوها را بشویید و خیس كنید.
بعد از پخت گوشت، زردک های خرد شده و سرخ شده را همراه با آلو، آب آن و زعفران به گوشت ها اضافه كنید و خورش را جا بیندازید. نمک غذا را اندازه کرده و اگر لازم بود، طبق ذائقه، آبلیمو و شكر اضافه كنید و بعد از جا افتادن با پلو سرو كنید.
نکته:
* زردک همان هویج محلی می باشد و رنگ زرد دارد.
* خورش زردک را می توان بدون آلو با آبغوره و شکر یا با آب لیمو و شکر پخت.
مواد لازم:
گوشت خورشی یا ماهیچه 300 تا 500 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
زردک 4 تا 5 عدد
روغن به مقدار لازم
آلو 10 تا 15 عدد
زردچوبه به مقدار لازم
زعفران، نمک، فلفل به میزان لازم
آب لیمو و شکر در صورت تمایل
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.