خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه:
مرغ ها را با عصاره زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، هل ساییده شده، زیره، روغن زیتون و مقداری عصاره سیر مخلوط كرده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود.
مرغ ها را در كره تفت داده، سپس با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم بپزید. مرغ پخته شده را از استخوان جدا كرده و پیازداغ و انارترش را به آن افزوده و با كمی آب بگذارید تا خوب پخته شود (15 تا 20 دقیقه). در صورت نیاز می توان آب را كمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن بیافزایید.

 

مواد لازم:
ران و سینه مرغ 5 تكه
زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
هل ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
عصاره سیر 1 بسته 10 گرمی
كره 50 گرم
پیاز داغ 1/4 پیمانه
انار ترش دانه كرده 1 پیمانه
آب نارنج 4 قاشق سوپ خوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + شانزده =