خورش ناردون

خورش ناردون

طرز تهیه:

گوشت را با کمی روغن تفت دهید (گوشت به قطعات خورشتی بریده شود). بعد از تفت دادن با پیازداغ، زردچوبه، فلفل و تخم گشنیز بپزید. برنج خیس کرده را با دست کمی خرد کنید و اواخر پخت گوشت همراه با نمک و دانه ی انار خشک به خورش اضافه کنید. رب انار و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و همراه دانه ی انار تازه به خورش اضافه کنید و خورش را جا بیندازید. تا غلیظ و لعاب‌دار شود (یک پیمانه از انار را کنار بگذارید). مزه خورش را بچشید، اگر خیلی ترش بود می توانید یک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنید.

 

مواد لازم:
انار ترش 3 عدد
برنج ایرانی 1/4 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
رب انار 2 قاشق سوپخوری
دانه انار خشک 1/4 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند بدون استخوان 500 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز به میزان لازم
نمک،‌فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

نکته :
* بعد از پخت، خورش را در ظرف مناسب بریزید و انارهایی را که کنار گذاشته بودید را روی خورش بریزید و همراه با پلو سرو کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − سه =