سالاد مرغ و کرفس

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح سفید )

طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس :

ابتدا مرغ نگینی خرد شده را با پودر سیر و پیاز و فلفل سفید (هرکدام 1قاشق چایخوری) مزه دار کنید و کمی نمک بزنید و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد از آن یک قاشق روغن زیتون کف تابه ریخته و مرغ ها را درون تابه بپزید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود و
مرغ ها پخته شود.

داخل یک کاسه مایونز، ماست یونانی، سرکه، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا همه مواد را به نوبت اضافه کنید.
کرفس پیازچه، گردو، کشمش، مرغ و همه را با هم ترکیب کنید.

برای دوساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خرد هم بروند.
این سالاد یک غذای کامل است که می توانید جایگزین ناهار و یا شام کنید و یا بصورت ساندویچ سرو کنید.

 

مواد لازم برای سالاد مرغ و کرفس :

كرفس یك پیمانه خرد شده
پیازچه 3 قاشق سوپخوری خرد شده
سینه مرغ نگینی یك و نیم پیمانه خرد شده
گردو 3 قاشق سوپخوری خرد شده
كشمش 2 قاشق سوپخوری شسته شده

مواد لازم برای سس سالاد:

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
ماست یونانی یك قاشق سوپخوری
سس خردل یك قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر سیر یك قاشق چایخوری
سركه یك قاشق چایخوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =