سمبوسه نودل

طرز تهیه سمبوسه نودل :

در تابه ای مرغ نواری خردشده را سرخ کرده و فلفل دلمه ای را به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید،
سپس زنجبیل، نودل آب کش شده، سویاسس، شکر، نمک و فلفل را افزوده و چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

یک عدد نان یوفکای دالیا را بردارید و از مواد نودل روی آن ریخته و به صورت سمبوسه ای بپیچید.
زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی سمبوسه ها را به وسیله قلم مو از مخلوط زرده تخم مرغ بمالید و تخم خرفه بپاشید،

سپس سمبوسه ها را به مدت 40 دقیقه و تا زمانی که روی آ نها طلایی شود در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
در پایان در ظرف چیده و سرو نمایید.

مواد لازم برای سمبوسه نودل :

سینه مرغ بدون استخوان 150 گرم
فلفل دلمه ای نگینی خردشده 1 عدد
زنجبیل رنده شده یک دوم قاشق چای خوری
نان یوفکای دالیا سمبوسه ای 20 ورق
نودل آماده شده یک بسته
سویاسس 1 قاشق سوپ خوری
شکر یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن
 به مقدار لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق سوپ خوری
تخم خرفه برای پاشیدن روی سمبوسه مقدار کمی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =