ظروف چینی و سلامتی

اهمیت تغذیه سالم از دیر باز در جوامع بشری مورد توجه قرار داشته و متخصصین تغذیه همواره کوشیده اند راهکارهای برخورداری از تغذیه سالم را مد نظر قرار دهند. ظروف غذا خوری از نظر ارگونومی و در دسترس بودن زوایا در هنگام شستشوو نوع و میزان استفاده از رنگ های صنعتی با یکدیگر تفاوت دارند. بررسی ها نشان می دهد که ظروف چینی سخت به دلیل دمای پخت 1400 درجه سانتی گراد و سطوح صیقلی و قابل دسترس جهت سهولت شستشو، مناسب ترین ظروف غذاخوریهستند و از میان انواع این محصولات، ظروف تزیین شده به روش IGD (دکور داخل لعابی (In-Glaze Decoration)) می تواند بهترین گزینه باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =