فرانس استیک

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( دیس پیتزا روندو ، ظرف پاستا )

طرز تهیه فرانس استیک :

فيله گوساله را با سس ورچستر، رزماري، روغن زيتون، نمك، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد گرم كرده و سپس فيله را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار دهيد.
سبزي‌جات را داخل ماهي‌تابه با كره به مدت ٣ دقيقه تفت داده و استيك پخته‌شده را روي بشقاب بگذارید و سبزي‌جات تفت‌داده‌شده را روي آن قرار دهيد، در پایان استيك را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

 

مواد لازم برای فرانس استیک :

فيله گوساله ٢٠٠ گرم
سس ورچستر ٢ قاشق سوپ‌خوري
رزماري ١ شاخه
روغن زيتون٢ قاشق سوپ‌خوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
سس خردل ١ قاشق چاي‌خوري
فلفل شيرين ٣ شاخه
بيبي بادمجان (بادمجان خیلی کوچک) برای تزیین ٢ عدد
گوجه گيلاسي براي تزیین به مقدار لازم
انگور انگليسي براي تزیين به مقدار لازم
كره ١٥ گرم
سركه بالزاميك ٢ قاشق سوپ‌خوري

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =