قیمه کاچوری (غذای هندی)

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح کاونتری )

طرز تهیه:
آرد و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، وسط آرد را گود کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد. سپس خمیر را ورز داده روی آن را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید.
روغن را در تابه ریخته و سیر خرد شده را در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کنید پیاز، نمک، فلفل قرمز، فلفل سبز،‌زیره و گشنیز را نیز بیافزایید و کاملا مواد را تفت دهید. بعد از پخت بگذارید سرد شود.
برای تهیه رومال خمیر کره را در تابه ای بگذارید ذوب شود و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را ورز دهید و به اندازه یک چانه جدا کنید و سپس با دست آن را لوله کرده و به 6 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست به شکل مستطیل پهن کنید. سپس روی آن را از مخلوط کره و آرد (رومال) بمالید و دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و دوباره از مخلوط رومال بمالید و خمیر را از دو سر تا کنید و 30 دقیقه استراحت دهید.
در انتها خمیر تا شده را به شکل مربع باز کنید و از مواد آماده شده داخل آن بریزید و خمیر را از گوشه ها به هم بچسبانید و بعد مثل بقچه در هم بپیچید. بقچه ها را در ظرف گود و کوچکی از روغن شناور کرده و سرخ کنید.

 

مواد لازم برای خمیر:
آرد 
2 پیمانه
نمک 2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم

مواد لازم رومال خمیر:
آرد 
1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه

مواد داخل خمیر:
گوشت 
400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه خرد شده
روغن 2 قاشق سوپ خوری
زیره 1 قاشق سوپ خوری
بذر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز یک و یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سبز تازه یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 6 =