ناچوی مدیترانه ای

طرز تهیه:
نان پیتا دو لایه است، برای همین اول لایه ها را از هم جدا كنید تا چیپس تردتری داشته باشید. روغن، زردچوبه، زیره، هل، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید.
هر لایه نان را 8 قسمت كرده و با قلم مو روغن طعم دار را روی آن ها بمالید. تکه های نان را كف سینی نسوز پهن كرده و 5 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا ترد و چیپس مانند شود. اگر اندازه ها یكسان نباشد، بعضی از ناچوها زوتر آماده می شوند.

 

مواد لازم:
نان پیتا 4 تا 5 عدد
روغن مایع یا زیتون 1 پیمانه
زردچوبه 2 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز 2 قاشق چای خوری
پودر هل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز  1/2 قاشق چای خوری

 

نکته:
معمولا نان ناچو را همراه با دیپ دلخواه سرو می کنند، که می تواند بر پایه ماست یا نوعی سالسا باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =