نودل با میگو و قارچ
طرز تهیه:
حدود یک لیتر آب را در قابلمه كوچكی ریخته و حدود 10 دقیقه برش های ساقه كرفس را در آن بجوشانید تا كمی نرم شود (اما نباید زیاد پخته شوند) و سپس از آب جوش خارج كنید.
حال چاشنی نودل، قارچ، میگو و نودل را به ترتیب به آب در حال جوش اضافه و فقط 3 دقیقه با حرارت متوسط آن را بپزید و در 2 ظرف مناسب آن را سرو كنید با موادی كه برای تزیین در نظر گرفته طبق تصویر آن را تزیین كنید.
مواد لازم:
نودل 2 بسته
قارچ اسلایس شده 100 گرم
میگو نگینی خرد شده 100 گرم
مواد برای تزیین:
كرفس (2 برش) یک ساقه
جعفری یا گشنیز چند ساقه
زیتون سبز یا سیاه 4 عدد
قارچ ریز دكمه ای 2 عدد
سیخ چوبی 2 عدد
میگو (با سر و دم) 2 عدد
فلفل سیاه (گرانول) 1/2 قاشق چایخوری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.