نودل با میگو و قارچ

طرز تهیه:
حدود یک لیتر آب را در قابلمه كوچكی ریخته و حدود 10 دقیقه برش های ساقه كرفس را در آن بجوشانید تا كمی نرم شود (اما نباید زیاد پخته شوند) و سپس از آب جوش خارج كنید.
حال چاشنی نودل، قارچ، میگو و نودل را به ترتیب به آب در حال جوش اضافه و فقط 3 دقیقه با حرارت متوسط آن را بپزید و در 2 ظرف مناسب آن را سرو كنید با موادی كه برای تزیین در نظر گرفته طبق تصویر آن را تزیین كنید.

 

مواد لازم:
نودل 2 بسته
قارچ اسلایس شده 100 گرم
میگو نگینی خرد شده 100 گرم

مواد برای تزیین:
كرفس 
(2 برش) یک ساقه
جعفری یا گشنیز چند ساقه
زیتون سبز یا سیاه 4 عدد
قارچ ریز دكمه ای 2 عدد
سیخ چوبی 2 عدد
میگو (با سر و دم) 2 عدد
فلفل سیاه (گرانول) 1/2 قاشق چایخوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 13 =