پاستا سالاد مدیترانه ای

طرز تهیه:
تمام مواد سس را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. پاستا را بپزید، لوبیا سبز را از وسط نصف کرده و در آب نمک بپزید.
در ظرف ابتدا گوجه های حلقه شده را چیده و به ترتیب ریحان، پاستا، کنسرو ماهی تن، تخم مرغ را چیده و بر روی آن کاپاریس و زیتون بریزید و با سس سرو کنید.

 

مواد لازم:
پاستا به شکل لوله ای یا پیچی ۲۲۵ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد درشت
ریحان تازه ۵۰ گرم
کنسرو ماهی تن ۲۰۰ گرم
تخم مرغ پخته حلقه شده ۲ عدد
کاپاریس به میزان لازم
زیتون سیاه بدون هسته به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس سالاد:
روغن زیتون 6 قاشق سوپ خوری
سرکه یا لیموترش ۲ قاشق سوپ خوری
سیر له شده ۲ حبه
سس خردل 1/2 قاشق سوپ خوری
ریحان تازه ریز خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + یک =