پیش غذا با انار

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( دیس پیتزا روندو )

طرز تهیه پیش غذا با انار :

تمام مواد(به جز انار) را با هم مخلوط کنید و به شکل لوله ای داخل پلاستیک درآورده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس دانه های انار را با حوصله و به آرامی روی پنیر بچینید و دوباره در یخچال به مدت نیم ساعت بگذارید تا مواد خوب به هم بچسبند. برای تزیین می توانید از نان یوفکا سرخ شده و نان های سرخ شده دیگر استفاده کنید.
طرز تهیه نان تزیینی:
تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مایعی کاملا یکدست و شل حاصل شود. مقداری از مایع را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۲ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیردو حالت ژله ای پیدا کند. سپس از فر خارج کرده و شکل های مورد نظر را به وسیله کاتر روی خمیر بیندازید و روی قالب منحنی قرار داده و مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر خشک شده و پخت کامل شود.

 

مواد لازم:

ریحان و جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
مریم گلی 1 قاشق چایخوری
بادام و پسته 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه 30 گرم
پنیر خامه ای 30 گرم
پنیر فتا 30 گرم
انار 1 عدد

مواد لازم نان تزیینی:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
پودر شکر 1/2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع یک و یک دوم قاشق سوپخوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + شانزده =