چشم بلبلی پلو با میگو
سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح رویال )
طرز تهیه:
میگوها را با نمک و ادویه ها طعم دار کنید. لوبیاها را یکی دو ساعت با آب هم دمای محیط خیس کنید و آب آن را خارج کرده و بپزید. برنج را هم از چند ساعت قبل با نمک در آب خیس کنید. برنج را در آب جوش بریزید و در اواخر زمان پخت لوبیاهای پخته را اضافه کرده و آب کش کنید، سپس شوید را لا به لای پلو بریزید. میگوها را با مقداری روغن سرخ کرده و پیاز داغ فراوان اضافه کنید. میگوها را لا به لای برنج قرار داده و با حرارت ملایم دم کنید. پلو آماده است.
مواد لازم:
میگو پاک کرده 400 گرم
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم
برنج 300 گرم
شوید خشک 3-4 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ به مقدار دلخواه
تخم گشنیز، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار لازم
میگو پاک کرده 400 گرم
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم
برنج 300 گرم
شوید خشک 3-4 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ به مقدار دلخواه
تخم گشنیز، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار لازم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.