چیز کیک باقلوا 

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح پسته )

طرز تهیه چیز کیک باقلوا :

پنیر خامه ای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شكر با همزن بزنید تا كاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه كنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یكدست شوند.

مواد شربت را با هم مخلوط كرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفكا را با مخلوط ذوب شده كره و روغن چرب كرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.

بیسكوییت ها را كاملا پودر كرده با 50 گرم كره مخلوط كنید وروی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا كاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب كرده و روی بیسكوییت ها قرار دهید.

از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع كنید.

در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه 190 سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.

 

مواد لازم برای چیز کیک باقلوا :

خمیر یوفكا ورقه ای یك بسته
پنیر خامه ای 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یك و یك دوم قاشق چایخوری
شیر یك پیمانه
آرد یك پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسكوییت ساقه طلایی 2بسته
كره 250 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سیروپ باقلوا:

شكر یك پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم كرده 2 قاشق سوپخوری
پودر هل یك قاشق سوپخوری
گلاب یك قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + پنج =