چیکن دونات با پنیر هندی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح برایدال سفید )

طرز تهیه چیکن دونات با پنیر هندی:

ابتدا آرد سوخاری، آرد سفید و آرد ذرت را به همراه بكینگ پودر مخلوط کنید.
سیب زمینی را پخته و پوره کنید و با مرغ و همه ادویه ها (سیر، زنجبیل، نمك و فلفل) در غذا ساز ریخته تا یک دست شوند.

مواد را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
پنیر چدار را با كاتر گرد قالب زده و مانند دونات وسط آن را با قالب گرد كوچك كاتر بزنید.
سپس مواد را برداشته داخل پنیر بریزید و دور پنیر را بپوشانید و وسط خمیر را نیز سوراخ کنید.

دونات ها را در آر دهای بغلتانید.
در آخر دونات ها را به صورت غوطه ور در روغن سرخ کنید.

 

مواد لازم برای چیکن دونات با پنیر هندی :

سیب زمینی یك عدد بزرگ
مرغ چرخ كرده 500 گرم
آرد یك پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
آرد سوخاری یك پیمانه
پودر گشنیز یك قاشق سوپخوری
بكینگ پودر یك قاشق سوپخوری
چیلی قرمز یك قاشق چایخوری
نمك وفلفل سیاه به مقدار لازم
زنجبیل یك قاشق چایخوری
سیر 2حبه
پنیر چدار برشی به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 − شش =

لطفا معادله امنیتی را وارد نمایید *