کرانچی کوکی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح یاس بنفش )

طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، کره نرم و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا پوک و سبک شود، سپس آرد برنج و آرد را روی مواد الک کرده و با دور کند همزن هم بزنید، در انتها پودر فندق را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود. خمیر را بین نایلون به ضخامت حدودا 3 میلی متر باز کرده و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. پس از استراحت خمیر را از یخچال خارج کرده و با کاتر برش دهید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا اطراف کوکی طلایی شود. پس از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند، سپس یک لایه نازک از کارامل آماده شده را روی کوکی های آماده ریخته و بعد مغز گردو و بادام و گیلاس شکری را روی کارامل بچینید. شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. کوکی ها را روی توری فلزی بچینید،‌ سپس روی آن ها را شکلات بریزید و اجازه دهید اضافات شکلات ریزش کند،‌ سپس کوکی ها را از روی توری فلزی برداشته و روی فویل قرار دهید تا پوشش شکلاتی ببندد و با ورق طلا تزیین نمایید.
برای تهیه کارامل کره و شکر قهوه ای را در شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود،‌ سپس شیر عسلی را اضافه کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا به جوش آید، مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا جوشیده و غلیظ شود و به رنگ کاراملی در آید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

واد خمیر:
کره نرم
 125 گرم
پودر شکر 40 گرم
آرد برنج 10 گرم
آرد 130 گرم
پودر فندق 20 گرم

مواد رویه:
مغر گردو، ‌بادام و گیلاس شکری
 150 گرم
شکلات تلخ 300 گرم
ورق طلا برای تزیین

مواد کارامل:
کره 
35 گرم
شکر قهوه ای روشن 40 گرم
شیر عسلی 80 گرم

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =