کرپ هزار لایه

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح رزفلاور )

طرز تهیه:
برای تهیه خمیر کرپ، آرد، شیر، تخم مرغ، روغن مایع، نمک، فلفل و ادویه کاری را در ظرفی با مفتول دستی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید. تابه تفلون کوچکی را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید و با ملاقه ای کوچک فقط به اندازه یک ملاقه از مواد را داخل تابه ریخته و هر دو را سرخ کنید (یک دقیقه) و کناربگذارید. با این مقدار مواد حدود ۸ عدد نان کرپ به دست می آید. کرپ ها را روی صفحه توری قرار دهید تا خنک شوند.
برای آماده کردن مواد میانی، کره، پیاز، سیر، گوشت و فلفل دلمه ای ها را در تابه ریخته و تفت دهید، رب را اضافه کنید تا سرخ شود و در آخر نمک، فلفل و آویشن و زعفران را بیفزایید و مخلوط کرده و شعله را هم خاموش کنید.
سینی فر را چرب کنید. یک لایه از نان کرپ را قرار دهید، کمی از مواد گوشتی روی آن ریخته و کمی جعفری خرد شده و پنیر پیتزا روی گوشت ها بپاشید، این کا را میتوانید ۸-۶ بار تکرار کنید و به صورت طبقاتی روی هم انجام دهید، روی لایه آخر فقط پنیر پیتزا، کمی جعفری و آویشن بریزید، در پایان در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید در حدی که پنیر بین لایه ها و سطح رویی آب شود، سپس از فر خارج کنید. این کرپ با انواع سس ها بخصوص سس تارتار سرو می شود.

 

مواد لازم برای کرپ:
آرد 
1 پیمانه اندازه گیری
شیر یک و یک و دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 6 قاشق سوپ خوری
نمک،‌فلفل و ادویه کاری مقدار کمی

مواد میانی:
کره 
1 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی و سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 1 حبه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک،‌ فلفل و آویشن مقدار کمی
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 200 گرم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =