کوفته روسی

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح مهرگان )

طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را به همراه پیاز سرخ کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
در ظرفی دیگر سیب زمینی، تخم مرغ های آب پز،‌ گشنیز، جعفری، مقدار کمی زرشک، گوشت سرخ شده، زعفران آب شده، رب گوجه،‌ نمک و یک عدد تخم مرغ خام را مخلوط کرده و خوب ورز دهید (بهتر است مواد کوفته یک ساعت در یخچال بماند تا فرم دهی بهتری داشته باشد).
پس از استراحت به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید. در وسط کوفته حفره ایجاد کنید و کمی گردو و زرشک قرار داده و ببندید و کمی فشار دهید تا تخت شود. پودر سوخاری و کنجد را مخلوط کرده و کوفته ها در آن بغلتانید و بعد در روغن شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید.
این غذا با سس کچاپ، سس تند، سبزیجات بلانچ شده، خیارشور و پوره سیب زمینی قابل سرو است.

 

مواد لازم:
پیاز سرخ شده
 4 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ شده 400 گرم
سیب زمینی آب پز رنده شده 500 گرم
تخم مرغ آب پز رنده شده 3 عدد
گشنیز و جعفری ریز خرد شده 250 گرم
زرشک 2 قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده 1/2 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ خام 1 عدد
مغز گردو مقدار کمی
پودر سوخاری و کنجد مقداری
نمک و فلفل مقداری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + هفده =